Tην Κυριακή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Βοτανικού Κήπου το εργαστήριο παρασκευής μουσταλευριάς και βιολογικού κρασιού στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων αυτομόρφωσης με θέμα «Η Αυτάρκεια ως προϋπόθεση Ελευθερίας».
Το εργαστήρι, πρωτοβουλία της ομάδας για την Οικιακή Οικονομία, ήταν η τρίτη απόπειρα μεταποίησης προϊόντος.
Στο μέλλον θα ακολουθήσουν παρόμοια εργαστήρια παραγωγής: Μπύρας, Ψωμιού, Χυμών, Μαρμελάδας κ.α.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...
Το εργαστήρι, πρωτοβουλία της ομάδας για την Οικιακή Οικονομία, ήταν η τρίτη απόπειρα μεταποίησης προϊόντος.
Στο μέλλον θα ακολουθήσουν παρόμοια εργαστήρια παραγωγής: Μπύρας, Ψωμιού, Χυμών, Μαρμελάδας κ.α.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...
No comments:
Post a Comment