Wednesday, May 18, 2011

Σεμινάρια για το σενάριο, κάθε Τετάρτη για 6 εβδομάδες, στον Βοτανικό Κήπο

"ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ"
[...Ένα σεμινάριο, για το σενάριο...]

Ο σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτης σας ξεναγεί στα μονοπάτια της σύγχρονης μυθοπλασίας, βοηθώντας σας μέσα από μια σειρά απλών μαθημάτων, να αντλήσετε από τον κήπο των ιδεών σας τις ιστορίες που θέλετε να μετατρέψετε σε σενάρια.

Όλα τα μυστικά της πλοκής, της δημιουργίας χαρακτήρων και της κινηματογραφικής αφήγησης παρουσιάζονται μέσα από μια δημιουργική και κατανοητή προσέγγιση που ακολουθεί βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία ανάπτυξης και συγγραφής, από την αρχική ιδέα μέχρι και το τελικο σενάριο.

Το σεμινάριο ξεκινά στις 18 Μαϊου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί, σε 6 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Eλεύθερο Kοινωνικό Xώρο του "Βοτανικού Κήπου" της Πετρούπολης.

* Ο Νίκος Απειρανθίτης είναι επαγγελματίας σεναριογράφος από το 1992, έχοντας συνεργαστεί μέχρι σήμερα στα σενάρια 4 ταινιών μεγάλου μήκους, 3 ταινιών ντοκυμαντέρ και αρκετών τηλεοπτικών σειρών. Τακτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας από το 1998 και του Διοικητικού της Συμβουλίου από το 2001 ως το 2007, είναι ιδρυτικό μέλος (2009) και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Για πλήρες βιογραφικό του, δείτε εδώ: http://www.artcom.gr/?uid=551

No comments:

Post a Comment